Handelsbetingelser for:
Ditte Sommers 
Gl. Skovvej 150 C
4420 Regstrup

Bestilling

Ved bestilling betales det fulde beløb indenfor 5 dage.

*Er der mere end 1 år til bestillingsdatoen betales der et ikke refundertbart depositum svarende til 50% af kagens pris indenfor 5 dage.
Restbetaling sker senest 30 dage inden leveringsdatoen.    

Din ordre og dato er først reserveret når betaling eller depositum er modtaget, og når din ordre er blevet bekræftet af DITTE SOMMERS.

Betaling

DITTE SOMMERS modtager betaling med MobilePay 42 39 21 10 , kontant eller konto overførsel.

Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inklusive moms.

Afbestilling

Ved afbestilling er der ingen refundering.

*Ved afbestilling efter 30 dage til leveringsdatoen er der ingen refundering. 

I det meget usandsynlige tilfælde, at DITTE SOMMERS bliver nødsaget til at afbestille din ordre, vil vi give dig besked hurtigst muligt og tale med dig om et passende alternativ. Finder vi ikke et alternativ der passer dig, refundere vi dig selvfølgelig det fulde beløb.  

 Ændringer

Ønsker du ændringer i kagens udseende, antal personer eller smag skal det ske senest 2 uger inden afhentning/levering. Din kage er vigtig for os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dit ønske hvis du kommer med ændringer efter de 2 uger. Der kan forekomme omkostninger i forbindelse med ændringer.

Datoen for dit arrangement kan ændres, hvis vi har ledig tid i kalenderen til den nye dato.  

Levering

Levering af kager er muligt efter forespørgsel. Start gebyr 100 kr. 7 kr. pr. km.
DITTE SOMMERS påtager sig intet ansvar for skader på kagen (eller andre produkter) efter levering.

Afhentning

Kagerne afhentes efter aftale ved DITTE SOMMERS Køkken
Gl. Skovvej 150 C , 4420  Regstrup.

Når køberen afhenter en kage eller andet produkt, bestilt hos DITTE SOMMERS, accepterer køberen at produktet er i overensstemmelse med den aftalte ordre. I tilfælde af at en tredjepart afhenter kagen, er det kundens ansvar at sikre, at den person, der afhenter kagen, rådes og er opmærksom på detaljerne i det produkt, der skal afhentes

DITTE SOMMERS kan ikke holdes ansvarlig for skader på kagen eller produktet, når de har forladt DITTE SOMMERS afhentningssteder. Det anbefales at kagen placeres i bilen på en flad, skridsikker overflade for at sikre en sikker transport af kagen og HUSK at køre forsigtig med kagen (produktet).

Produktinformation

Kager kan indeholde ikke-spiselige ingredienser eller dekorationer (f.eks. plastsugerør i flere etagekager, træ/plastpinde i fondant figurer, blomstertråd i nogle sukkerblomster). Dette vil blive oplyst ved afhentning/levering.

DITTE SOMMERS anbefaler at kagen sættes i køleskab straks efter levering eller afhentning. Placer kagen øverst i køleskabet, så der undgåes at der er noget der kan falde ned eller dryppe ned på kagen. Og at kagen tages ud af køleskab ca. 30 minutter inden servering.

Kunden skal arrangere et bord hvor på kagen skal placeres. I tilfælde af levering af kagen kan der være brug for at samle eller pynte kagen på leveringsstedet. Bordet skal placeres væk fra direkte sollys og varme. Kager kan reagere på høje temperaturer og fugt. Dette kan medføre skader på kagen.

Få en person eller en tjener til at skære kagen ud. På den måde får alle et stykke kage. Er der mere tilovers kan gæsterne få et stykke mere. 

Klager

For kager leveret til leveringssted er det kunders ansvar at indberette skader til DITTE SOMMERS inden for 48 timer skriftligt, samt sende fotografisk dokumentation for problemet/skaden inden for 5 arbejdsdage, hvis du ønsker at klage.

Brug af billeder

DITTE SOMMERS forbeholder sig retten til at fotografere din kage til brug for egne referencer, på sociale medier (Facebook, Instagram med mere) udstillinger eller salgsfremmende reklame uden nogen form for kompensation til dig. Dog efter du har serveret din kage for dine gæster.

Allergener

Alle vores produkter kan indeholde spor af eller komme i kontakt med mælk, hvede, nødder, soja, citrus og andre allergener. Da alle kager laves i det samme køkken.