Handelsbetingelser for:                                                                                                                                      September 2022                                                                       
Ditte Sommers – Kager & Søde sager

 

 

Alle kager der produceres af Ditte Sommers er underlagt følgende salgsbetingelser. Disse salgsbetingelser gælder alle kager og andre varer solgt af Ditte Sommers, medmindre andet er skriftligt aftalt. Ved at bestille fra Ditte Sommers accepterer du disse salgsbetingelser og accepterer at disse salgsbetingelser kan blive udsat for løbende ændringer.

Ordrebekræftelse / ændringer

Tjek din ordrebekræftelse grundigt og lad os vide inden for 7 dage, om der skal foretages ændringer. Vær opmærksom på, at ændringer som designdetaljer, leveringstid og leveringssted er måske ikke muligt at ændre pga. en travl tidsplan. Eventuelle ændringer (designdetaljer, antal portioner, smagen, farver) kan laves inden for 14 dage før leverings-/afhentningsdato.

Din kage er vigtig for os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dit ønske hvis du kommer med ændringer efter de 2 uger. Der kan forekomme omkostninger i forbindelse med ændringer.

Alle billeder, der er medsendt som en del af beskrivelsen af dit ønskede design, er kun med illustrativt formål. Vi laver ikke eksakte kopier af et design. Da vores produkter er håndlavede kan små forskelle i farver og design forekomme. ​

Vi anbefaler også, at du inkluderer alle dine ønsker, f.eks. design, smag, dekorationer, blomster, smag på creme/mousse, farven på kagen eller lignende, inden du færdiggør din ordre. Gøres dette ikke, kan vi, grundet tidspres, være nødsaget til at tage beslutningen for dig. ​

 

Vi reserverer også retten til at foretage ændringer i designet, hvis der indfindes omstændigheder, som er uden for vores kontrol, og går ud over kagens kvalitet, f.eks. vejr. Køber vil blive notificeret, hvis ændringer er nødvendige, og vi vil selvfølgelig forsøge at holde dem til et minimum.

 

 

Betaling

DITTE SOMMERS modtager betaling med kontanter eller konto overførsel.

Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inklusive moms.

Der betales 50% af kagens samlede pris senest 7 dage efter bestillingen. Det resterende beløb betales 1 måned inden levering/afhentning.    

 

Din ordre og dato er først reserveret når betalingen er modtaget, og når din ordre er blevet bekræftet af DITTE SOMMERS.

Refundering / afbestilling

Afbestilles der herefter får du det fulde beløb refunderet bortset fra administrations gebyr på 25 % . Afbestilles der når der er mindre end 7 dage til afhentning/leveringsdatoen er der ingen refundering.

 

 

I tilfælde af at DITTE SOMMERS bliver nødsaget til at afbestille din ordre, vil vi give dig besked hurtigst muligt og tale med dig om et passende alternativ. Finder vi ikke et alternativ der passer dig, refundere vi dig selvfølgelig det fulde beløb.  

 

Levering

Levering af kager er muligt efter forespørgsel. Start gebyr 110 kr. 10 kr. pr. km.
DITTE SOMMERS påtager sig intet ansvar for skader på kagen (eller andre produkter) efter levering.

 

Afhentning

Kagerne afhentes efter aftale ved DITTE SOMMERS Bakken 5, Knabstrup, 4440 Mørkøv

Når køberen afhenter en kage eller andet produkt, bestilt hos DITTE SOMMERS, accepterer køberen at produktet er i overensstemmelse med den aftalte ordre. I tilfælde af at en tredjepart afhenter kagen, er det kundens ansvar at sikre, at den person, der afhenter kagen, rådes og er opmærksom på detaljerne i det produkt, der skal afhentes

DITTE SOMMERS kan ikke holdes ansvarlig for skader på kagen eller produktet, når de har forladt DITTE SOMMERS afhentningssteder. Det anbefales at kagen placeres i bilen på en flad, skridsikker overflade for at sikre en sikker transport af kagen og HUSK at køre forsigtig med kagen (produktet).

 

Prisstigning

Der tages forbehold for prisstigninger i forhold til prisstigninger i råvarer og diesel/benzin i forhold til levering af kager.

 

Produktinformation

Kager kan indeholde ikke-spiselige ingredienser eller dekorationer (f.eks. plastsugerør i flere etagekager, træ/plastpinde i fondant figurer, blomstertråd i nogle sukkerblomster). Dette vil blive oplyst ved afhentning/levering.

DITTE SOMMERS anbefaler at kagen sættes i køleskab straks efter levering eller afhentning. Placer kagen øverst i køleskabet, så der undgåes at der er noget der kan falde ned eller dryppe ned på kagen. Og at kagen tages ud af køleskab ca. 30 minutter inden servering.

Kunden skal arrangere et bord hvor på kagen skal placeres. I tilfælde af levering af kagen kan der være brug for at samle eller pynte kagen på leveringsstedet. Bordet skal placeres væk fra direkte sollys og varme. Kager kan reagere på høje temperaturer og fugt. Dette kan medføre skader på kagen.

Få en person eller en tjener til at skære kagen ud. På den måde får alle et stykke kage. Er der mere tilovers kan gæsterne få et stykke mere.

Klager

For kager leveret til leveringssted er det kunders ansvar at indberette skader til DITTE SOMMERS inden for 48 timer skriftligt, samt sende fotografisk dokumentation for problemet/skaden inden for 5 arbejdsdage, hvis du ønsker at klage.

 

Brug af billeder

DITTE SOMMERS forbeholder sig retten til at fotografere din kage til brug for egne referencer, på sociale medier (Facebook, Instagram med mere) udstillinger eller salgsfremmende reklame uden nogen form for kompensation til dig. Dog efter du har serveret din kage for dine gæster.

 

Allergener

Alle vores produkter kan indeholde spor af eller komme i kontakt med mælk, hvede, nødder, soja, citrus og andre allergener. Da alle kager laves i det samme køkken.