42392110 Telefontid tirsdag og onsdag kl. 15.00-16.00 kontakt@dittesommers.dk
Handelsbetingelser for:
Ditte Sommers Kager
Slagtehusgade 40, 1. sal
1715 København V.

Bestilling
Ved bestilling betales der et depositum svarende til 50% af kagens pris. Restbetaling er 7 dage før kagen skal nydes. Depositum betales senest 5 hverdage efter bestilling.

Din ordre og dato er først reserveret når depositum er modtaget, og når din ordre er blevet bekræftet af DITTE SOMMERS.

Betaling
DITTE SOMMERS modtager betaling med MobilePay. Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inklusive moms. DITTE SOMMERS.

Betaling kan foretages med MobilePay 42 39 21 10 eller kontant betaling. Ved kontant betaling skal det være lige penge, på beløbet, da vi ikke har byttepenge

Betaling
DITTE SOMMERS modtager betaling med MobilePay. Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inklusive moms. DITTE SOMMERS.

Betaling kan foretages med MobilePay 42 39 21 10 eller kontant betaling. Ved kontant betaling skal det være lige penge, på beløbet, da vi ikke har byttepenge

Ændringer
Ønsker du ændringer i kagens udseende, antal personer eller smag skal det ske senest 2 uger inden afhentning/levering. Din kage er vigtig for os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dit ønske hvis du kommer med ændringer efter de 2 uger. Der kan forekomme omkostninger i forbindelse med ændringer.

Levering
Levering af kager er muligt efter forespørgsel. Takst ifølge afstand.
DITTE SOMMERS påtager sig intet ansvar for skader på kagen (eller andre produkter) efter levering.

Afhentning
Kagerne skal afhentes ved DITTE SOMMERS Køkken. Merricks Catering C/o DITTE SOMMERS, Slagtehusgade 40, 1. sal København V eller i Regstrup, Gyvelvej 6, 4420 Regstrup efter aftale.

Når køberen afhenter en kage eller andet produkt, bestilt hos DITTE SOMMERS, accepterer køberen at produktet er i overensstemmelse med den aftalte ordre. I tilfælde af at en tredjepart afhenter kagen, er det kundens ansvar at sikre, at den person, der afhenter kagen, rådes og er opmærksom på detaljerne i det produkt, der skal afhentes
DITTE SOMMERS kan ikke holdes ansvarlig for skader på kagen eller produktet, når de har forladt DITTE SOMMERS afhentningssteder. Det anbefales at kagen placeres i bilen på en flad, skridsikker overflade for at sikre en sikker transport af kagen og HUSK at køre forsigtig med kagen (produktet).

Produktinformation
Kager kan indeholde ikke-spiselige ingredienser eller dekorationer (f.eks. plastsugerør i flere etagekager, træ/plastpinde i fondant figurer, blomstertråd i nogle sukkerblomster). Dette vil blive oplyst ved afhentning/levering.
DITTE SOMMERS anbefaler at kagens sættes i køleskab straks efter levering eller afhentning. Og at kagen tages ud af køleskab ca. 30 minutter inden servering.
Kunden skal arrangere et bord hvor på kagen skal placeres. I tilfælde af levering af kagen kan der være brug for at samle eller pynte kagen på leveringsstedet. Bordet skal placeres væk fra direkte sollys og varme. Kager kan reagere på høje temperaturer og fugt. Dette kan medføre skader på kagen.

Brug af billeder
DITTE SOMMERS forbeholder sig retten til at fotografere din kage til brug for egne referencer, på sociale medier (Facebook, Instagram med mere) udstillinger eller salgsfremmende reklame uden nogen form for kompensation til dig. Dog efter du har serveret din kage for dine gæster.

Allergener
Alle vores produkter kan indeholde spor af eller komme i kontakt med mælk, hvede, nødder, soja, citrus og andre allergener. Da alle kager laves i det samme køkken.